25. apr, 2018

Fôrvert søkes

Vi søker fôrvert til flotte Ylva, født 6.desember 17. Send en mail for mer informasjon :) 

23. sep, 2017

Utstillingsnytt og valpenytt

Kjennekrokens WW Harmonica har vært på utstilling for første gang. Resultatet ble BIR og BIG2 valp både lørdag og søndag. Nå gleder vi oss til 2018 og at hun kan stille i voksenklasse.

Vi er også veldig glad for å kunne si at det ser ut som vi venter valper i begynnelsen av oktober etter Tuva (Goldsand's Belle of the Ball) og Frodo (C.I.B NORD UCH Kjennekrokens Hunters Boy). Begge er godt premiert, og øyner, knær og hofter er helsesjekket uten anmerkning.

13. apr, 2017

Velkommen til Olga

Vi har vært så heldig å fått låne Olga - Blizzard Blue Æon Flux fra Anita Larsen. Hun kommer til å bo her til over sommeren, og hvis alt går som planlagt får vi valper etter henne ut i juni mnd.

15. mar, 2017

En liten oppdatering...

Her har det skjedd mye siden sist nyhetssiden ble oppdatert. Ikke alt like positivt dessverre. I januar 2017 ble Dolly og Stella brått revet fra oss i en tragisk trafikkulykke. Dette har satt sine spor, og er fortsatt ganske tungt å takle. 

Pga dette er det blitt en del endringer i avls - og utstillingsplaner og konkurranseplaner. Vi satser fortsatt på å ha et kull på Tuva i iløpet av 2017, og forhåpentligvis kan hun gi oss en herlig tispe å bygge oppdrettet videre på. Vi satser på å komme sterkt tilbake etter hvert.

En god nyhet er at vi har fått et nytt familiemedlem på fire bein. Elliot som er en 1 år gammel gutt av rasen Australian Shepherd har flyttet nord til oss. Han skal forhåpentligvis bli min nye konkurransehund :) 

29. jun, 2016

Anton BIR-VALP

Everbrights JR Deep Impact Anton ble BIR valp på helgens utstilling. Gutten oppførste seg veldig fint, og ser ut til å ha et naturlig showtalent :)